EXNESS OF MARKETS?

De belangrijkste verschillen!

Markets heeft een Nederlandstalige website, EXNESS is volledig in het Engels. EXNESS betaalt winsten direct zonder gedoe uit, bij MARKETS duurt dit 24-48 uur. Je tradesaldo aanvullen met iDeal kan bij EXNESS alleen  als je een SKRILL wallet hebt. Bij MARKETS kun je zowel met SKRILL als met iDeal opwaarderen.

Je hebt een tradeaccount nodig. Maak er een op de website van EXNESS, die zijn betrouwbaar, snel, bieden een overzichtelijk beheerpaneel, 24-uur support en betalen je winst REAL-TIME uit. Bij andere brokers duurt het 24-48 uur. Kies je liever een broker met een Nederlandstalige website, kies dan voor MARKETS. De meest gebruikte brokers door Nederlandse traders vind je in dit overzicht.

Vergeet niet om nadat je het REAL-account hebt aangemaakt ook gelijk een DEMO-account aan te maken (verderop in deze gids meer daarover)

Handleiding EXNESS
Er zijn heel veel zaken die je zelf kunt regelen binnen je EXNESS account. Om te voorkomen dat je belangrijke zaken mist (of te lang moet zoeken) vind je hier een gratis handige handleiding voor je EXNESS tradeaccount.

STAP 2 TRADE SOFTWARE (OF APP) DOWNLOADEN


Je hebt software nodig om te kunnen traden. Een app installeren kan ook. De software voor laptop of computer heet Meta Trader 4 (afgekort MT4). Die van EXNESS kun je hier downloaden.

De app kun je vinden via de Google Play store door te zoeken op Meta Trader 4. Download de app en voeg het account toe dat je zojuist bij EXNESS of MARKETS hebt aangemaakt.

STAP 4 SKRILL ACCOUNT OPENEN


Zodra je eenmaal aan het traden bent, zul je merken dat het veel makkelijker is om winst op te nemen en je tradesaldo aan te vullen via een online wallet. SKRILL is voor Nederlandse traders de beste betaalwallet.

SKRILL biedt een koppeling met iDeal en een DEBET Card, zodat je winst gelijk kunt opnemen via de geldautomaat. Daarnaast zijn de transactiekosten veel lager dan met een Credit Card of andere online wallet.

STAP 4 TRADEN MAAR!


Stort geld in je SKRILL tradeaccount. Niet teveel, niet te weinig: 10 euro is om te proberen, 50 euro is al wat serieuzer, 100 euro is een prima bedrag en 200 euro wordt aanbevolen. Open je tradesoftware en log in met de gegevens van je tradeaccount. (zie ook EXNESS handleiding).

Klik drie van de vier hokjes weg. Laat de EUR/USD staan en maak het scherm groter. Klik op je rechtermuisknop en selecteer ‘One Click Trading’.Je ziet een BUY en SELL knop en daartussen wat getalletjes: dat is het volume. Zorg dat die op 0.01 staat (heel belangrijk als je gewoon wat aan het proberen bent!). Klik op de BUY of SELL knop en je hebt je eerste tradeorders geplaatst!